OPROEP!!! HELP!!! - Reisverslag uit Epe, Nederland van Hans Leeflang - WaarBenJij.nu OPROEP!!! HELP!!! - Reisverslag uit Epe, Nederland van Hans Leeflang - WaarBenJij.nu

OPROEP!!! HELP!!!

Door: Hans Leeflang

Blijf op de hoogte en volg Hans

07 Juni 2008 | Nederland, Epe

Ongeveer een week geleden kreeg ik te horen dat mijn auto niet door de wettelijke APK komt. Naast het feit dat het een fijne auto was, raak ik hiermee mijn mobiliteit kwijt!!!
Voor zowel mijn werkzaamheden als privé kan ik echt niet zonder een auto. Via deze weg wil ik jou wil vragen of jij (of iemand in je omgeving) een auto hebt die weg mag. Kun je het me laten weten als je een auto voor me hebt of me naar iemand kunt doorverwijzen?? Alvast super bedankt voor de moeite en het meedenken!!!

Ik ben bereikbaar via mail of mobiel:
Mail: Hans@ywam.nl
Mob: 06-20.36.38.29

Hartelijk bedankt,

Hans Leeflang.

Hans

Hallo lieve mensen, via deze site hoop ik jullie in de toekomst op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes. Dus kijk regelmatig even of schrijf je in om een e-mail te ontvangen als ik weer een nieuw bericht heb gepost op deze site. Groetjes, Hans